Eesti kalaköögi vaeslaps kiisk maitseb taevalikult

Margo Pajuste, 17. aprill 2023

Arvestades, kui tüütu on kiiska puhastada, ei tundu selle ülimaitsva filee eest küsitav 15 eurot sugugi kallis. Näiteks kohafilee maksab 30 eurot kilo.

15 aastat terve Tallink Grupi peakokana töötanud Anti Lepik näitab meile, kuidas valmistada ebaõiglaselt vähe kokkade tähelepanu pälvivat kiiska.

„Vahel küsitakse minult, et sa muudkui avad austreid, kas süüa ka teed veel?„ ütleb teist aastat austri- ja mereannibaari Austerium vedav Anti. „Teinekord on see isegi nagu solvav. Tõsi, kui austreid serveerida, siis pole vaja muud teha kui need kvaliteetselt avada. Mulle meeldib siiski pakkuda elamusi, mitte ainult austreid. See on hoopis teistsugune dimensioon.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?