Janis Jaomaa Püssirohukeldrist teeb haugipihviga burksi saskatoonikastmega ja kohafileed parmesani-anšoovise soustiga

Margo Pajuste, 24. oktoober 2023

Emajõe kalapüügi sügisestele klassikutele annavad kordumatu maitsenüansi sel korral vähe teistmoodi lahendatud kastmed.

Tänase retsepti haugi püüdis Janis Jaomaa ise Väikeselt Emajõelt ja toitu aitas valmistada Püssirohukeldri peakokk Vootele Sabre.

Janis alustas Püssirohukeldris ligi 20 aastat tagasi kokana. Täna kuulub ta selle omanikeringi ega seisa enam pliidi taga, kuid restoran vajab ikka tema igapäevast tööd asjade ajamisel. Kalapüügiks palju aega ei jää, kuid nii kaks-kolm korda kuus ikka vetele pääseb, ütleb ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?