MEISTERKOKK PRIIT TOOMITSA TARKUSED | Lihtsaid nippe liha valmistamiseks, mille kohta sa pole julgenud küsida

Priit Toomits, 21. detsember 2022

Miks peaks enne praadimist lihalt marinaadi eemaldama? Millisel temperatuuril läheb ahju jõulupraad? Kohe saate teada.

Sel korral vastab Priit Toomits küsimustele, mida algajad on internetifoorumites ja Facebooki gruppides liha valmistamise kohta küsinud.

Nagu eelmiselgi korral, mil tegime juttu kala valmistamisest, toonitab Toomits, et kõik järgnev põhineb tema isiklikul kogemusel. Vabalt võib keegi teine talitada risti vastupidi ja saada samuti maitsva tulemuse. „Üks teeb nii ja teine naa,„ nendib Priit. „Aga enamasti kehtib see nüansside kohta, no et millal liha praadimisel soola panna näiteks. Kui hakkad oma suva järgi liha küpsetamisaja või temperatuuriga radikaalselt mängima, on suured šansid asi tuksi keerata.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?