Soola sees küpsetatud siig aedviljadega

Priit Toomits, 17. jaanuar 2022

Et kõik ausalt ära rääkida, pean ma alustama sellest, et tegelikult tahtsime seekord valmistada ahvenat. Ent taevast sülle sadanud siig ületas kõik ootused.

Käes on jaanuar, esimene selle aasta retsept tulekul.

Jututades peatoimetajaga jõudsime arusaamisele, et nüüd tuleb teha ahvenast midagi. Peipsil ja Pärnus kala tuleb ilusti, kutsus mind järvele kaasagi, aga olin kahjuks hõivatud ja ei saanud minna. Sotsmeedia on paraku täis sõprade ja tuttavate tehtud pilte Peipsilt ja ahvena püügist, valus vaadata. Kuidagi on olnud nii kiired ajad, et pole mahti leidnud. Aga küll ma jõuan!

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?