HEAD BOUILLABAISSE PÄEVA | Toidutare retseptiarhiivist Marseille’ kalameeste klassika Heidi Hanso Pajuvärava köögis

Heidi Hanso, 16. jaanuar 2019

Heidi Hanso jätkab järgmise võrratu retseptiga. Sedapuhku käis üks prantslane tal Eestis külas ja nobeda inimesena jõudis ta ka ise ookeani äärde vastuvisiidile, seal maal aga süüakse teatavasti kõiksugu huvitavaid elukaid, kaladest rääkimata.

Elu teeb maru kummalisi asju ja et jõuda tänase, kindlasti minu seni kõige keerukama retseptini, pean teile rääkima loo ühest Prantsuse rändurist, kes oktoobris kolmeks nädalaks minu juurde Pajuvärava tallu elama sattus.

Heidi Hanso jätkab järgmise võrratu retseptiga. Sedapuhku käis üks prantslane tal Eestis külas ja nobeda inimesena jõudis ta ka ise ookeani äärde vastuvisiidile, seal maal aga süüakse teatavasti kõiksugu huvitavaid elukaid, kaladest rääkimata.

Elu teeb maru kummalisi asju ja et jõuda tänase, kindlasti minu seni kõige keerukama retseptini, pean teile rääkima loo ühest Prantsuse rändurist, kes oktoobris kolmeks nädalaks minu juurde Pajuvärava tallu elama sattus.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?